Trainingsgroep Raymond Van Paemel
 
Op zondag 9 mei vond de stratenloopklassieker Dwars door Brugge plaats. Een massaloop over zo'n 14km in en rond het centrum van Brugge. Voor Tom Vanslambrouck is dit een wedstrijd voor eigen volk, dus wilde hij opnieuw een sterke prestatie neerzetten.

Aan de start opnieuw de betere Belgische stratenlopers met oa. Stefan Van den Broek, Lander Van droogenbroeck, Bram Coppens, Kristof Mouton, Kjell De Hondt, Ghirma Woldu, Alexander Diaz Rodriguez, ... . Tom had het in de beginfase van de wedstrijd enorm moeilijk, maar kwam halfweg toch in zijn ritme en kon zo enkele plaatsen opschuiven. In de spurt voor de 10de plaats met Robby Houben trok hij aan het langste eind. De wedstrijd werd gewonnen door Stefan Van den Broek, Lander Van droogenbroeck werd 2de, Bram Coppens 3de, Alexander Diaz Rodriguez finishte als 4de en Kristof Mouton maakte de top-5 compleet.

Op zondag 16 mei neemt Tom de 3.000m voor zijn rekening op de interclub in ere-afdeling van de VAL te Hechtel. Koen Naert doet er de 1.500m, Stijn Fincioen de 5.000m en Lander Tijtgat start op de dubbele baanronde.
 

Leave a Reply.