Trainingsgroep Raymond Van Paemel
 
Meerdere atleten van team van paemel kwamen in actie tijdens de aflossingsmarathon te Brussel. In 3 deelnemende teams speelde de de team van paemel input een belangrijke rol. Zo zorgde Koen Naert  ervoor dat het Nike Bowerman team een snelle start nam door als allersnelste startloper af te lossen.  Mede dankzij deze sterke prestatie kon de Nike Bowerman ploeg ook winnen.
Deze zege hebben ze echter zeker niet cadeau gekregen. Tiemen Van Steenberghe had een zeer sterke ploeg verzameld die voor veel weerwerk moest zorgen. Na een lange spannende wedstrijd werden zij uiteindelijk een mooi 2e.
Ook de ploeg van Eendracht Aalst had enkele team van paemel leden aan de start. Hun doelstelling was om zo hoog mogelijk te eindigen in het clubklassement. Dieter Brouckaert liep na enkele weken rust een zeer sterke 5km en zorgde er zo voor dat Eendracht Aalst als 2e club doorkwam na 5 kilometer. Tom Vanslambrouck mocht zich dan 10km lang voluit geven op het loodzware parcour en deed dat voortreffelijk. Hij kon standhouden op een 2e plaats in het clubklassement en moest enkel de latere winnaar duffel voor zich laten. Als 3e loper heeft Tim Alleman zijn rustige duurlopen onderbroken voor deze zware beproeving. Na een degelijke prestatie kon hij onze club op dezelfde plaats houden. Daarna was het de beurt aan Stijn Beerens. Hij had een bijzonder lastige opdracht, want moest onvoorzien de 10km lopen in plaats van de geplande 5km. En dat terwijl hij nog maar net is begonnen aan zijn opbouw. Vervolgens verraste de zeer jonge Ward Oosterlinck op zijn 5km. Lieven Vandenbroucke mocht finishen, hij heeft echter geen tijd genomen om daarvan te genieten want liep een heel snelle wedstrijd.
Eendracht Aalst werd uiteindelijk 15e en 9e club. In een tijd van 2u22:55
 


01/26/2012 10:51

Nice one info, thx

Reply

Nice article bro

Reply
03/10/2012 20:34

Nice one info, thanks

Reply
03/25/2012 21:21

good post

Reply
03/31/2012 19:10

Great info, thanks

Reply
09/24/2012 06:17

good post

ReplyLeave a Reply.